Call of Duty: Ghosts
Dodajte u korpudividerPozovite has
 • Platforme: PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U
 • Žanr: FPS, moderno ratovanje, akcija
 • Kad izlazi? 29.11.2013.
 • Serijal: Call of Duty
 • Razvojni tim: Infinity Ward
 • Izdavač: Activision
 • Cena: 5,999 din. za PC
  7,999 din. za PS3
  7,999 din. za Xbox 360
  7,999 din. za Wii U
1 zvezdica2 zvezdica3 zvezdica4 zvezdica5 zvezdica6 zvezdica7 zvezdica8 zvezdica9 zvezdica10 zvezdica (Broj glasova: 6)
Loading ... Loading ...

O igri


Call of Duty: Ghosts igrače stavlja u ulogu Logan-a Walker-a, specijalca koji u okviru jedinice “Ghosts” vrši razne tajne misije iza neprijateljskih linija.

Njegova jedinica, u kojoj se nalaze i njegov otac i brat, bori se protiv “Federacije” koju su oformile južnoameričke nacije bogate naftom.

“Federacija” je iskoristila svetsku ekonomsku krizu i za kratko vreme izrasla u globalnu silu koja je napala i osvojila Centralnu Ameriku i Karibe.

“Ghosts” jedinica će morati da se izbori sa novonastalom silom koju sada vodi njihov bivši vođa, Gabriel T. Rorke, koji je postao izdajnik nakon što je jednom prilikom bio zarobljen, mučen i podvrgnut pranju mozga pomoću halucinogena.

Modovi

Ova uzbudljiva pucačina iz prvog lica nam donosi 4 različita moda:

 • Campaign (Ovo je singleplayer mode u okviru koga ćete ratovati na raznim atraktivnim lokacijama širom sveta, a posebno je zanimljivo to što se jedna od misija odvija u svemiru)
 • Multiplayer (Popularni CoD multiplayer mode je doživeo mnoga unapređenja. Neki od najzanimljivijih noviteta su da je u ovoj igri moguće izmeniti i uništiti objekte i okruženje na mapama, da sada igrači mogu da odaberu i ženskog vojnika, da je unapređeno nišanjenje pomoću snajpera i da su uvedene posebne in-game nagrade za određene uspehe koje napravite online. Igračima na raspolaganju za igranje online za sada stoji 14 mapa.)
 • Squads (Ovaj mod po prvi put vidimo u Call of Duty igrama. Možete ga igrati sami ili sa svojim prijateljima. Jedna grupa (squad) se sastoji od deset različitih likova od kojih ćete neke kontrolisati vi i vaši prijatelji, dok će ostale kontrolisati kompjuter. U zavisnosti od toga za koji se squad mode odlučite borićete se zajedno sa svojim prijateljima protiv kompjuterski navođenih igrača ili ćete se boriti direktno protiv svojih prijatelja)
 • Extinction (Extinction je novi co-op mode za 4 igrača u kome se igrači bore protiv različitih vrsta vanzemaljaca koji napadaju neki objekat ili lokaciju koju igrači zajedno brane.

ScreenshotoviZahtevnost


Ako se pitate da li vaš PC može da pokrene ovu igru, pročitajte minimalne sistemske zahteve i uporedite ih sa specifikacijama vašeg PC-a.

Ukoliko imate problema ili nešto ne razumete napišite nam komentar i mi ćemo se potruditi da vam pomognemo.

Minimalni sistemski zahtevi

Procesor (CPU): Core 2 Duo E8200, 2.66GHz ili Phenom X3 8750, 2.4GHz
RAM: 4GB
Operativni sistem: Windows 7 ili Windows 8 (64-bit)
Grafička kartica: GeForce GTS 450 Ti ili Radeon HD 5870
Zvučna kartica: DirectX 9.0c-kompatibilna zvučna kartica
Prostor na hard disku: 40GB